Counselling

We hebben dit jaar ons nieuwe initiatief gelanceerd – live counseling sessies! Bij Shapla Community begrijpen we het belang van mentaal welzijn en zijn we toegewijd aan het bieden van ondersteuning.

Onze live counseling sessies bieden een veilige ruimte voor individuen om zichzelf uit te drukken, hun zorgen te delen en begeleiding te ontvangen van onze ervaren counselors. We geloven in het bevorderen van een zorgzame gemeenschap en staan klaar om je te helpen bij het navigeren door de uitdagingen van het leven als adoptee. Doe met ons mee en geef prioriteit aan mentale gezondheid en welzijn met onze live counseling sessies!

Maak kennis met onze ervaren counselors.

“In het dagelijks leven ben ik getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Ik ben geadopteerd naar Bangladesh als baby in 1975. Ik hou van buitenleven en wandelen met mijn man en onze hond. Als eigenaar van een re-integratie- en loopbaanbegeleidingsbedrijf beheer ik en werk ik samen met 25 coaches, counselors en therapeuten. We werken met verschillende groepen of thema’s: begaafdheid, adoptie, burn-out, neurodiversiteit (autisme, ADHD en andere psychische stoornissen) en andere vragen in verschillende levensfasen. Ik ben ook een (gast)trainer voor andere instituten, heb expertise op het gebied van (familie) opstellingenwerk en ben sinds dit jaar getraind als dierondersteunde coach/counselor om mijn werk te verrijken met cliënten die lijden aan trauma, verdriet en rouw.”

Irani Otten-Admiraal is de coördinator van het counselingsteam van Shapla

Razu is een ambulante woonadviseur. Werken met mensen van 18 jaar en ouder. Mensen zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen. De doelgroepen zijn onder andere: Psychiatrie, verslaving, ASS en LVB.

Razu van der Lely biedt toegankelijke ondersteuning aan geadopteerden met psychische problemen of om bepaalde zaken te bespreken die een geadopteerde aangaan.

Scroll to Top

Wil je meer weten en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.